διαφημιστικεσ-εταιριεσ
Διαφημισεις Remarketing

Διαφημίσεις οι οποίες "ακολουθούν" το χρήστη

Χρήστης που έχει δει κάποια από τα προϊόντα ή υπηρεσίες μας περισσότερες από μια φορές είναι πιθανότερο πραγματοποιήσει μια παραγγελία αν η διαφήμιση για την υπηρεσία που ενδιαφέρεται τον “ακολουθεί”. Οι διαφημίσεις remarketing έρχονται να απογειώσουν την online στρατηγική σου. Πώς και πού;

Remarketing στα Social Media

Θα στήσουμε διαφημιστικές καμπάνιες οι οποίες εμφανίζονται σε άτομα που έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας, έχουν προϊόντα στο καλάθι τους, έχουν φτάσει στο checkout ή έχουν προβεί σε κάποια αγορά ή εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Remarketing στη Google

Στήνουμε ποικίλες διαφημιστικές καμπάνιες μέσω του Google Ads οι οποίες έχουν σκοπό να φέρουν ξανά στο website μας τους χρήστες που ενδιαφέρθηκαν, άλλα δεν ολοκλήρωσαν μια αγορά ή κάποιο στόχο που έχουμε ορίσει εμείς στο website.

Που εμφανίζονται;

Στις ροές του Facebook & του Instagram, στις ιστορίες Messenger, Facebook & Instagram, στο Messenger, στο Marketplace. Με αυτό τον τρόπο κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στους χρήστες που μας έχουν "δει" τουλάχιστον μία φορά.

Που προβάλλονται;

Αυτές προβάλλονται στο δίκτυο αναζήτησης της Google, σε τοποθετήσεις εντός άλλων website όπου διαθέτει "χώρο" η Google, σε εφαρμογές για κινητές συσκευές και στο Youtube. Αυτές μπορούν να έχουν τη μορφή εικόνας - banner, gif ή video.