δημιουργια δωρεαν ιστοσελιδασ

Αποκτήστε δωρεάν ιστοσελίδα με κάθε πακέτο hosting

Λόγω του Covid – 19 η DMM βοηθάει τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις να κάνουν το πρώτο τους βήμα στο ίντερνετ.  Έτσι, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης μια πλήρως λειτουργικής και responsive ιστοσελίδας εντελώς Δωρεάν με μόνα, τα έξοδα προς τους παρόxους (φιλοξενία & domain name). H DMM έχει βοηθήσει δεκάδες επιχειρήσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών. 

dwrean-istoselida

Αναγνωρίζουμε την ανάγκη αλλά και τη δυσκολία για την κατασκευή ιστοσελίδας. Η δωρεάν ιστοσελίδα σας θα περιέχει βασικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας. Για αυτό και δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο δωρεάν πακέτο το οποίο περιλαμβάνει:

  1. Ιστοσελίδα κατάλληλη για ΑμΕΑ σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0
  2. Φόρμα επικοινωνίας
  3. Φόρτωση ιστοσελίδας σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο
  4. Γραφιστικό banner
  5. Responsive design για υπολογιστές tablet και κινητά

Η μόνη χρέωση που περιλαμβάνει το πακέτο είναι:

  1. Το hosting – 125€ / χρόνο (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
    Δηλαδή ο server ο οποίος θα φιλοξενήσει την ιστοσελίδα σας
  2. Το Domain – 25€ / 2 χρόνια (περιλαμβάνει ΦΠΑ)

Φυσικά, εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την κατασκευή eshop ή να ενημερωθείτε αν είστε δικαιούχος στην επιδότηση eshop ΕΣΠΑ που ανακοινώνεται.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν αποστέλλοντάς σας ένα δείγμα της δωρεάν ιστοσελίδας σας αλλά και ένα πλάνο προώθησης της επιχείρησής σας στο ίντερνετ: