κατασκευη εφαρμογων για κινητες συσκευες

Κατασκευή Εφαρμογών Android / iOS

Οι εφαρμογές για κινητά προσφέρουν στους χρήστες την αποκλειστικότητα. Ο σωστός προσεγμένος σχεδιασμός mobile εφαρμογών μπορεί να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χρήστη:

  • Η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στα κινητά τους και συνεχώς τους "υπενθυμίζει το brand σας". Push notifications, ειδοποιήσεις εντός της εφαρμογής και απευθείας προώθηση μιας προσφοράς ή περιεχομένου χωρίς έξτρα κόστος.
  • Ευκολότερες πωλήσεις, ευκολότερη πρόσβαση (ακόμη και χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ). Ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προ παραγγελίες, κρατήσεις ή στο κλείσιμο ραντεβού με πελάτες. 

Cross - Platform Design με τη χρήση του Ionic ή εφαρμογές αποκλειστικά για Android συσκευές με το Android Studio.

  • Οι υποψήφιοι πελάτες σας χρησιμοποιούν συσκευές όπως iPad, iPhone και Android. Εμείς κατασκευάζουμε την εφαρμογή σας ώστε να είναι συμβατή με οποιαδήποτε έκδοση οποιουδήποτε λογισμικού.
  • Προγραμματίζουμε ένα easy-to-use από το χρήστη interface. Ο χρήστης βρίσκει αυτό που θέλει χωρίς καθυστερήσεις και μένει ικανοποιημένος από την ευχρηστία της εφαρμογής.

Ανέβασε την επιχείρησή σου επίπεδο με την κατασκευή μιας mobile εφαρμογής

τιμολογηση

Κατασκευή εφαρμογών mobile.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας για την απόκτηση προσφοράς στην κατασκευή εφαρμογών για κινητά. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εφαρμογή που θέλετε να κατασκευάσετε. Παρέχουμε αξιοπιστία και ασφάλεια. Ζητήστε να δείτε project που έχουμε αναλάβει.