κατασκευη eshop θεσσαλονικη

Κατασκευή E-shop με γνώμονα την αύξηση των πωλήσεων.

H DMM έχει βοηθήσει δεκάδες επιχειρήσεις στην κατασκευή e-shop ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι υψηλές προδιαγραφές και η υψηλή αισθητική της κατασκευής του e-shop σας, στοχεύουν καθαρά στην αύξηση των πωλήσεων μέσα σε αυτό. 

Χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς τεχνολογίες για την κατασκευή του eshop σας, ώστε αυτό να απευθύνεται αποκλειστικά στους υποψήφιους πελάτες σας.

“e-shop για κινητά”, “τα προϊόντα του e-shop ακολουθούν το χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες”, “γρήγορη φόρτωση”, πολλαπλές επιλογές πληρωμής”, ποιοι επισκέπτονται στο site μου”, “γρήγορη προσθήκη και αφαίρεση προϊόντων”.

Αν έχεις τις παραπάνω απορίες βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Δημιουργούμε ένα 100% ολοκληρωμένο e-shop περιβάλλον ώστε αυτό να ανταποκρίνεται αποκλειστικά και μόνο στις ανάγκες της επιχείρησής σας: 

Responsive Design

Σύγχρονο, χρηστικό e-shop, συμβατό με οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή – πάντα προσαρμοσμένο στον τελικό υποψήφιο καταναλωτή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Γρήγορο ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σύνδεση ή συσκευή στην οποία θα φορτώσει.

Υψηλή Αισθητική

Ο άριστος σχεδιασμός e-shop υψηλής αισθητικής θα εξασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία του καταναλωτή και χαμηλά ποσοστά εγκατάλειψής του από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Tracking Codes

Τεχνολογίες με τις οποίες μπορούμε να αποσπάσουμε δεδομένα από τους επισκέπτες (ηλικία, φύλο, τοποθεσία, χρόνο επίσκεψης), να δούμε τον τρόπο συμπεριφοράς τους στο website και να τα εκμεταλλευτούμε για να δημιουργήσουμε αποτελεσματικές διαφημίσεις.

Τελευταίας γενιάς τεχνολογίες

Για τη δημιουργία ενός εύκολα διαχειρίσιμου ηλεκτρονικού καταστήματος, χρησιμοποιούμε πρόσφατα αναβαθμισμένα εργαλεία και "καθαρές" γλώσσες προγραμματισμού με βέλτιστες πρακτικές.

Κατά καιρούς ανακοινώνονται από το κράτος επιδοτήσεις για την κατασκευή eshop μιας επιχείρησης. Αρχές του 2021 το Υπουργείο Ανάπτυξης θα επιδοτεί μέχρι και 5000€ τον κλάδο του λιανεμπορίου. Η προκήρυξη αυτή των νέων επιδοτήσεων ΕΣΠΑ για e-shop επιδοτεί στο 100% τις δαπάνες για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop). Προϋπόθεση για την έγκριση της επιδότησης για δημιουργία e-shop είναι να πληροί τις οδηγίες του προγράμματος ΕΣΠΑ. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτή και να μπορούν να κατανοούν πλήρως το περιεχόμενο της. Μέλημα δικό μας να κατασκευάσουμε τo e-shop σας ώστε να ανταποκρίνεται στο μέγιστο στις ανάγκες της επιχείρησής σας και να ξεκινήσει να καταγράφει πωλήσεις από την πρώτη εβδομάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία στην επιδοτηση eshop

Η κατασκευή eshop μπορεί να χρησιμεύσει ως εφαλτήριο για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να επεκτείνει την εμβέλειά της σε εθνικές και διεθνείς αγορές, χωρίς να χρειάζεται μεγάλη επένδυση. Πολλές από τις πληροφορίες της επιχείρησης σας θα ψηφιοποιηθούν με αποτέλεσμα την ευκολότερη πρόσβαση στα προϊόντα σας.

Στρατηγική για eshop

Δώστε μια ισχυρή αρχή στην επωνυμία σας ή ενισχύστε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα με στρατηγική και συμβουλές από ειδικούς.

Ανάπτυξη eshop

Το eshop σας θα αναπτυχθεί με γνώμονα τη μορφή και τη λειτουργία. Δηλαδή δεν θα είναι μόνο εντυπωσιακός οπτικά, αλλά θα λειτουργεί χωρίς τριβές και παρέχει την μέγιστη εμπειρία χρήστη

Υποστήριξη eshop

Με τις υπηρεσίες υποστήριξης του eshop, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής από απειλές και λειτουργεί τέλεια. Η 24ωρη παρακολούθηση και η επαγγελματική συντήρηση εξασφαλίζουν ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Υπηρεσίες Marketing

Ακόμη και ο καλύτερα σχεδιασμένος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι καταδικασμένος σε αποτυχία εάν δεν υποστηρίζεται από μια σταθερή στρατηγική που προσελκύει συνεχώς έτοιμους προς αγορά πελάτες.Για αυτό και με κάθε κατασκευή eshop σας κάνουμε δώρα το πλάνο προώθησης.

Τεχνική υποστήριξη eshop

Υπάρχουν πάντα περισσότερα πράγματα που μπορούν να γίνουν μετά την κατασκευή eshop και έχουμε μια ειδική ομάδα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον νέο ιστότοπό σας.

Η ομάδα της DMM είναι εδώ για να σας παρέχει ενημερώσεις περιεχομένου ιστοσελίδας, ενημερώσεις κώδικα και αναβάθμισης σε περίπτωση που χρειαστείτε για να βελτιώσετε το ποσοστό μετατροπών.

Θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον ιστότοπό σας, οπότε θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας παρέχουμε τη βοήθεια των ειδικών μας.

Κόστος κατασκευής ιστοσελίδας

Το κόστος κατασκευής eshop μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό. Η τιμή επηρεάζεται από τον αριθμό των αντικειμένων που θέλετε να αποθηκεύσετε και τον αριθμό των ποικιλιών κάθε είδους που είναι διαθέσιμο. Επίσης  εξαρτάται από τον αριθμό των πρόσθετων δυνατοτήτων που θέλετε να ενσωματώσετε.

Ο ευκολότερος τρόπος για να λάβετε τη σωστή τιμή για τον ιστότοπό σας είναι να συγκρίνετε δωρεάν προσφορές. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό. Απλώς συμπληρώστε αυτήν τη σύντομη φόρμα και πείτε μας τι θέλετε από τον ιστότοπό σας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!