Διαφήμιση στη Google

Οι διαφημίσεις Google είναι σύντομες και περιεκτικές, φέροντας την ιδιαιτερότητα της δημιουργίας εξειδικευμένου καταναλωτικού κοινού. Η διαφήμιση μέσω της Google προσφέρει μία γκάμα επιλογών που παρουσιάζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα για τον επιχειρηματία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η μέθοδος Remarketing του Google Ads παρουσιάζει σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό μετατροπής χρηστών σε αγοραστές. Το εύρος των επιλογών διαφήμισης στη Google δημιουργεί την ανάγκη ώστε ο επιχειρηματίας να επιλέξει έναν έμπιστο συνεργάτη για την ομαλή εισχώρηση στον περίπλοκο, αλλά εντυπωσιακά αποτελεσματικό, χώρο της. Οι επαγγελματίες της DMM, φέροντας χρόνια εμπειρία στον τομέα και ερευνώντας διαρκώς τις εξελικτικές μεθόδους των διαφημίσεων στη Google, θέτουν ως στόχο να εκτοξεύσουν τα νούμερα της επιχείρησής σας και να αυξήσουν κατακόρυφα το καταναλωτικό σας κοινό.
 

Μέσω της Google προσφέρεται ένα πλήθος επιλογών στον επιχειρηματία, ώστε να διαφημίσει τις υπηρεσίες του και να αυξήσει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του, αναβαθμίζοντας ποσοτικά και ποιοτικά το καταναλωτικό του κοινό, άμεσα και αποτελεσματικά.

Google Ads

Αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο, καθώς ο σκοπός του είναι η δημιουργία διαφημίσεων, οι οποίες προβάλλονται με βάση τις λέξεις-κλειδιά που έχουν επιλεχθεί και εξαρτώνται από το περιεχόμενο των προσφερόμενων υπηρεσιών και από το κοινό στο οποίο στοχεύει η εκάστοτε εταιρεία. Η πληρωμή γίνεται ανά click και το budget ρυθμίζεται πλήρως από τον επιχειρηματία. Σκοπός της διαφήμισης αποτελεί η όσο το δυνατόν υψηλότερη κατάταξή της, μέσω μίας διαδικασίας που μπορεί να μη φαντάζει απλοϊκή, αλλά δύναται να παρουσιάσει εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα, εφόσον η πορεία της ανατεθεί σε επαγγελματίες με εμπειρία στο αντικείμενο. Η συγκεκριμένη διαφημιστική μέθοδος ξεχωρίζει, καθώς παρουσιάζει υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI), άμεσα αποτελέσματα και αύξηση του πελατολογίου. Δεν είναι τυχαίο πως το Google Ads διεθνώς θεωρείται ως ένα από τα ισχυρότερα διαφημιστικά εργαλεία που έκαναν την εμφάνισή τους, καθώς προσφέρει στις εταιρείες την ευκαιρία να μετατρέψουν τους χρήστες σε πελάτες της επιχείρησής τους.

Διαφήμιση στην αναζήτηση της Google

Με τη μέθοδο αυτή η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται ως διαφημιζόμενη σε υψηλές θέσεις κατά την αναζήτηση σχετικών αποτελεσμάτων στην πλατφόρμα της Google, αποτελώντας έτσι μία safe μέθοδο για τον εντοπισμό του website σας από κοινό που πιθανότατα ενδιαφέρεται για το περιεχόμενο των υπηρεσιών σας

Διαφήμιση στο Display Network (Δίκτυο Προβολής)

Οι διαφημίσεις στο Display Network εμφανίζονται στις ιστοσελίδες της Google, όπως είναι το YouTube και το Gmail, σε websites και σε apps. Αποτελούν ψηφιακά banner που εμφανίζονται στις ιστοσελίδες που παρέχουν χώρο διαφήμισης, ενόσω ο χρήστης εξερευνά το περιεχόμενό της και είναι σε θέση να προσελκύσουν ένα μεγάλο εύρος καταναλωτικού κοινού.

Διαφήμιση στο YouTube

Το YouTube αποτελεί πλατφόρμα με εκατομμύρια επισκέπτες σε καθημερινή βάση, που δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να διαφημίσουν τις υπηρεσίες τους έναντι ενός τεράστιου πλήθους δυνητικών πελατών. Τα είδη των διαφημίσεων στο YouTube ποικίλουν, προσφέροντας έτσι μία σειρά από επιλογές, ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των διαφημιζόμενων υπηρεσιών. Η διάδοση του συγκεκριμένου ιστότοπου σε κάθε ηλικία και η εμπλοκή του ένα τεράστιο φάσμα δραστηριοτήτων της καθημερινής ζωής αποτελεί θετικό παράγοντα για τις διαφημιζόμενες υπηρεσίες, καθώς το καταναλωτικό κοινό στο οποίο στοχεύει ο επιχειρηματίας και η εταιρεία του φέρει εντυπωσιακό εύρος.

Μην ξεχνάτε:

  • Η διαφήμιση στη Google απαιτεί εναρμόνιση με τις διαρκώς εξελισσόμενες μεθόδους που προσφέρουν οι επιλογές της πλατφόρμας της. Για το λόγο αυτό, είναι αναγκαίο να δημιουργήσετε ένα στρατηγικό πλάνο, με βάση το οποίο θα πορευτείτε. Η επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος συνδέεται άμεσα με την έρευνα πρόβλεψης και με την ανάλυση των ανταγωνιστών σας.
  • Οι διαφημίσεις της Google προσφέρουν τη δυνατότητα να πετύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Για να το πετύχετε αυτό οφείλετε να μείνετε αφοσιωμένοι στο στρατηγικό σας πλάνο και στους στόχους σας.
  • Ο τελικός σκοπός της δραστηριότητάς σας μέσα των διαφημίσεων της Google είναι να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας. Δεν πρέπει, λοιπόν, να αμελήσετε τη διαδικασία ανάδειξης των υπηρεσιών σας μέσω των διαφημιστικών εργαλείων της Google, καθώς αυτή η διαδικασία μπορεί να συνδεθεί άμεσα με την αποτελεσματικότητα της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.
  • Το κόστος της διαφήμισης στη Google διαφέρει ανάλογα με τις προσδοκίες σας, το budget το οποίο προτίθεστε να διαθέσετε και τον ανταγωνισμό που παρατηρείται στο είδος των προς διαφήμιση υπηρεσιών σας. Συνυπολογίζοντας μία σειρά από παράγοντες, προκύπτει η τελική εκτίμηση του κόστους και του ποσού του οποίου θα χρειαστεί να επενδύσετε για την ανάδειξη των υπηρεσιών σας μέσω των διαφημιστικών μεθόδων της Google.