φερνουμε αμεσα αποτελεσματα

Διαφήμιση στη Google

Σε μια ιστοσελίδα που πουλάει προϊόντα ή παρέχει υπηρεσίες οι διαφημίσεις Google κρίνονται απαραίτητες στην στρατηγική προώθησης. Δεν αρκεί πάντα μια διαφήμιση στο facebook προκειμένου να έρθουν άμεσες πωλήσεις.

Για παράδειγμα ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα θα πρέπει να εμφανίζεται σε αναζητήσεις όπως “παιδικά φούτερ” ή “ρούχα για παιδιά”. Ένα κατάστημα με γυναικεία ρούχα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να εμφανίζεται σε αναζητήσεις όπως “γυναικεία παπούτσια ή “γυναικεία μποτάκια” αλλά και σε αναζητήσεις όπως “γυναίκεια παπούτσια Θεσσαλονίκη” ή “γυναίκεια παπούτσια κέντρο Θεσσαλονίκης” καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να αυξήσει και τις επισκέψεις στο ίδιο το κατάστημα. 

Μια εταιρία παροχής υπηρεσιών στοχεύει στις συμπληρώσεις φόρμας επικοινωνίας ή στις απευθείας κλήσεις στο τηλέφωνο. Για παράδειγμα ένας κλειδαράς ή ένας υδραυλικός θα πρέπει να εμφανίζει στην αναζήτηση της Google, διαφημίσεις κλήσεων όπως “κλειδαράς Εύοσμος” ή “υδραυλικός Καλαμαριά” αντίστοιχα. 

Ένας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις με διαφημίσεις όπως “πλαστικός χειρουργός κέντρο Θεσσαλονίκη” ή “βλεφαροπλαστική Θεσσαλονίκη”.

Επίσης μπορεί άρτια να χρησιμοποιηθεί στις διαφημίσεις remarketing καθώς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από τοποθετήσεις:  

  1.  Διαφήμιση στην αναζήτηση της Google
  2.  Διαφήμιση στο Display Network (δίκτυο προβολής)
  3.  Διαφήμιση στο Youtube (Video)
  4.  Διαφήμιση στο Gmail
  5.  Διαφήμιση στο Google Play Store

Ποια η μεθοδολογία; 

01
01
Έρευνα πρόβλεψης και ανάλυση ανταγωνιστών

Χρησιμοποιούμε εργαλεία πρόβλεψης και εντοπίζουμε τυχόν κενά των ανταγωνιστών. Ετοιμάζουμε τη στρατηγική μας.

02
02
Δημιουργία διαφημίσεων Google

Ελέγχουμε τις καμπάνιες καθημερινά και ακολουθούμε την τακτική "μέγιστο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος / ενέργεια".

03
03
Data-driven ενέργειες

Αναλύουμε δεδομένα. Το τοπίο ξεκαθαρίζει, γνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία και μεγιστοποιούμε τα αποτελέσματα.

04
04
Τεχνικές Remarketing

Επαναληπτικές διαφημίσεις ακολουθούν το χρήστη. Search, Display, ή Video Ads σε χρήστες που μας είδαν τουλάχιστον μια φορά.

διαχειριζομαστε εκατονταδεσ καμπανιεσ Google

Με απολύτως ικανοποιημένους πελάτες

Dr Papalexiou Xenofon
Ο Dr. Papalexiou ξεκίνησε το νέο του γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από τις πρώτες μόλις μέρες της λειτουργίας του γραφείου έκλεισε τις πρώτες επεμβάσεις. Η στρατηγική που ακολούθησε ήταν οι διαφημίσεις στην αναζήτηση της Google και το Remarketing σε Display και Facebook.
Dr Papalexiou Xenofon
Χειρουργός - Μαιευτήρας στη Θεσσαλονίκη
Synektyp.gr
Ξεκινήσαμε να προβάλουμε τις υπηρεσίες της Synektyp στο Facebook και στο δίκτυο αναζήτησης της Google. Εκμεταλλευτήκαμε τις διαφημίσεις remarketing στη google στο Display και στο Video και με την καμπάνια "Δεν είναι μια απλή κάρτα" διπλασιάσαμε τα αιτήματα.
Synektyp.gr
Τυπογραφείο | Εκτυπώσεις
Excel Shoes
Οι ανταγωνιστές των Excel Shoes διαρκώς εμφανίζονται όταν χρήστες ψάχνουν για τα Excel Shoes με αποτέλεσμα να αποσπούν επισκέπτες. Εμφανίσαμε διαφημίσεις σε αναζητήσεις σχετικές με τον όρο "excel", κρύψαμε τους ανταγωνιστές στη 2η σελίδα και αυξήσαμε τις μετατροπές.
Excel Shoes
Αλυσίδα Γυναικείων Ρούχων