Τι είναι το S.E.O;

Ως SEO ορίζεται το σύνολο των διαδικασιών εκείνων που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση της δομής, του περιεχομένου και των τεχνικών χαρακτηριστικών ενός ιστότοπου, με σκοπό να καταστεί φιλικός προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης του internet. Στόχος της διαδικασίας είναι να αναρριχηθεί η ιστοσελίδα στις υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης, ώστε αυτό να λειτουργήσει ευεργετικά στην ποσοτική και ποιοτική αύξηση των επισκεπτών της. Είναι ουσιαστικά ένας αποδοτικός τρόπος να μειώσεις τα διαφημιστικά σου έξοδα και να εδρεωθείς στον κλάδο σου στις αναζητήσεις της Google.

Πριν / Μετά τις ενέργειες Βελτιστοποίησης S.E.O. στην Ιστοσελίδα της επιχείρησής σας.

Πριν

Ενέργειες Πληρωμένης Διαφήμισης

Μετά​

Αύξηση πωλήσεων οργανικά

Πριν

Συνεχής επένδυση σε διαφημίσεις

Μετά​

Extra κανάλι ποιοτικών πελατών

Πριν

Εμφανίζεστε μόνο με διαφήμιση

Μετά​

Είστε παρών σε κάθε αναζήτηση

Τα οφέλη μιας S.E.O. στρατηγικής για μια επιχείρηση:

Αν μια επιχείρηση ακολουθήσει στρατηγική SEO, θα έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Ευκολότερη εύρεση από τους επισκέπτες: Αν η ιστοσελίδα είναι σωστά δομημένη και βελτιωμένη για τα αποτελέσματα αναζήτησης, θα είναι πιο εύκολο για τους επισκέπτες να την βρουν χωρίς κανένα διαφημιστικό κόστος.
  • Μεγαλύτερη επισκεψιμότητα: Αν η ιστοσελίδα είναι υψηλότερη στα αποτελέσματα αναζήτησης, θα έχει περισσότερους επισκέπτες.
  • Μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης: Αν η επιχείρηση έχει μια γρήγορη και ενημερωμένη ιστοσελίδα σε ψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης θα έχει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στο διαδίκτυο και πιο πιθανό να θεωρείται αξιόπιστη και επαγγελματική.
  • Μεγαλύτερη αύξηση στην πωλήσεις: Μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη πωλήσεις και κέρδος για την επιχείρηση.

S.E.O - Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης:

Με βάση τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησης, θα δημιουργήσουμε μία μακροπρόθεσμη S.E.O. στρατηγική, η οποία θα φέρει την ιστοσελίδα σας στις υψηλότερες θέσεις.

S.E.O. Audit

Πραγματοποιούμε έρευνα στο SEO με τα πιο σύγχρονα εργαλεία.

Technical S.E.O.

Βελτιώσεις στον κώδικα που δεν πρέπει να παραλειφθούν.

Link Building

Μια στρατηγική που συμπληρώνει τις βασικές ενέργειες S.E.O.

Συνταγή της επιτυχίας:

Ποιοτικοί επισκέπτες σταθερά, leads και πωλήσεις μακροπρόθεσμα.

Content S.E.O.

Οι κανόνες της Google είναι ξεκάθαροι. Το Content είναι ο πυλώνας του SEO.

Internal Links

Ξεκαθαρίζουμε στη Google τι συμβαίνει στο site μας.

Blog Posting

Ανανεώνουμε διαρκώς το περιεχόμενο. Νο1 κανόνας για τις πρώτες θέσεις.

Πόσο κοστίζει το SEO;

Για τη DMM προτεραιότητα είναι το βέλτιστο αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. Το κόστος για τη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης διαφέρει με βάση τους στόχους που καθορίζονται, αλλά και βάσει μίας σειράς παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του όγκου των λέξεων και τον βαθμό δυσκολίας της κάθε λέξης. Το κόστος, λοιπόν, διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τις προτεραιότητές σας και τη δική σας μακροπρόθεσμη στόχευση.

Πότε πρέπει να επενδύσω στο SEO;

Το Search Engine Optimization αποτελεί ένα εργαλείο ιδιαίτερα πολύτιμο, ταυτόχρονα, όμως, πρόκειται για μία περίπλοκη διαδικασία, η οποία απαιτεί προσαρμογή στους αντίστοιχους ρυθμούς. Οι κανόνες που διέπουν το SEO διαρκώς αλλάζουν, οι προκλήσεις γίνονται όλο και πιο απαιτητικές και η έρευνα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για τη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης. Η DMM, βασιζόμενη σε μία πλήρως καταρτισμένη ομάδα, αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τις κινήσεις σας, με στόχο το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα.

Γιατί S.E.O. στην DMM;

Για τη DMM κινητήριος δύναμη είναι η ποιοτική αναβάθμιση και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας. Αποτελούμενη από μία ομάδων ανθρώπων με εμπειρία στο χώρο, προγραμματισμό και συνεχή έρευνα και προσαρμογή στις νέες συνθήκες, η DMM εγγυάται να εργαστεί στοχευμένα και μεθοδικά για να προσεγγίσει ή και να ξεπεράσει τις δικές σας προσδοκίες. Για τον σκοπό αυτό επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, ερευνούμε διαρκώς τις τάσεις και αφιερώνουμε την ενέργειά μας στη βελτιστοποίηση του δικού σας S.E.O. project.