Κατασκευή E-shop: Η εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού είναι εδώ!

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει έρθει για να μείνει στις ζωές μας. Η αύξηση της δυναμικής του ηλεκτρονικού εμπορίου, ιδιαίτερα κατά την τελευταία τριετία ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Το ηλεκτρονικό εμπόριο μέρα με τη μέρα εκτοξεύεται. Οι καταναλωτές εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με τις νέες συνθήκες, ενώ συχνά τις επιζητούν. Το ηλεκτρονικό εμπόριο σπάει φράγματα και ανοίγει για τον επιχειρηματία νέους ορίζοντες, που δε γνωρίζουν τους περιορισμούς του παραδοσιακού φυσικού εμπορίου. Για το λόγο αυτό, η κατασκευή E-Shop σήμερα είναι αναγκαία όσο ποτέ για κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί να εισχωρήσει δυναμικά στη σύγχρονη εμπορική δραστηριότητα. Στη DMM φέρουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αναλάβουμε τη μετάβαση της επιχείρησής σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά και για να βελτιστοποιήσουμε τα αποτελέσματά σας. Η χρόνια εμπειρία των συνεργατών μας στο χώρο καθιστά τη DMM σύμμαχο για την ομαλή προσαρμογή της επιχείρησής σας στις σύγχρονες ανάγκες.

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να χρησιμεύσει ως εφαλτήριο για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να επεκτείνει την εμβέλειά της σε εθνικές και διεθνείς αγορές, χωρίς να χρειάζεται μεγάλη επένδυση. Πολλές από τις πληροφορίες της επιχείρησης σας θα ψηφιοποιηθούν με αποτέλεσμα την ευκολότερη πρόσβαση στα προϊόντα σας.

Τα πλεονεκτήματα της κατασκευής E-Shop:

  • Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος δύναται να προσφέρει πολλαπλά προτερήματα στον επιχειρηματία, καθώς ανοίγει μία σειρά από διόδους προσέλκυσης του καταναλωτικού κοινού και εκτοξεύει την εμπορική δραστηριότητα, ενώ παράλληλα μειώνει αισθητά το κόστος προώθησης των υπηρεσιών.
  • Η δημιουργία E-Shop αφήνει πίσω το παραδοσιακό φυσικό εμπόριο και ανοίγει ορίζοντες που δε γνωρίζουν κανενός είδους περιορισμό. Με την κατάλληλη στόχευση, το καταναλωτικό κοινό μίας επιχείρησης μπορεί να παρουσιάσει ραγδαία αύξηση, μιας και οι υπηρεσίας της εταιρείας απευθύνονται πλέον σε όλα τα μήκη της χώρας και του κόσμου. Άλλωστε, η εποχή αποτελεί την πλέον ιδανική ώστε ο επιχειρηματίας να στοχεύσει στη δυναμική του διαδικτύου, καθώς ο αριθμός των καταναλωτών που εμπιστεύονται το internet για τις αγορές τους σημειώνει θεματική άνοδο καθημερινά. Η νέα εμπορική πραγματικότητα, λοιπόν, απαιτεί προσαρμογή στις σύγχρονες επιταγές.
  • Πέραν, όμως, του δεδομένου ανοίγματος της εμπορικής δραστηριότητας, το E-Shop προσφέρει στην επιχείρηση κύρος και εδραιώνει την παρουσία της όχι μόνο στον κόσμο του internet, αλλά και στη συνείδηση των ανθρώπων που χρησιμοποιούν του διαδίκτυο στην καθημερινότητά τους.
  • Η άνεση του προσωπικού χώρου, η αδιάκοπη εικοσιτετράωρη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και η εύκολη χρήση του, εφόσον καταρτιστεί από έμπειρους επαγγελματίες, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες ώστε οι καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους μέσω του E-Shop.
  • Ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα για τον επιχειρηματία είναι το γεγονός πως μέσω της δημιουργίας E-Shop εξασφαλίζει τη μείωση του κόστους διαφήμισης των προϊόντων του. Οι υπηρεσίες πλέον είναι σε θέση να προβληθούν διαρκώς και πολυποίκιλα, μέσω του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και των social media που θα φέρουν τον προωθητικό ρόλο της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, δίχως έξοδα έντυπων φυλλαδίων ή προβολής μέσω τρίτου. Μέσω του E-Shop, λοιπόν, το κόστος της διαφήμισης όχι μόνο περιορίζεται αισθητά, αλλά σχεδόν εξαλείφεται.

Αυτό που δε θα πρέπει να ξεχνάτε, είναι πως ο ουσιαστικός σκοπός του E-Shop είναι να μετατρέπει τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε πελάτες! Η διαδικασία αυτή φαντάζει σύνθετη και πράγματι, αποτελεί στοίχημα για τον κάθε επιχειρηματία. Προτού, λοιπόν, προχωρήσετε στην ανάθεση της δημιουργίας του E-Shop σας, βεβαιωθείτε πως απευθύνεστε σε επαγγελματίες του χώρου, που διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, την εμπειρία και την εργασιακή συνέπεια, μιας και το διακύβευμα είναι μεγάλο και άκρως σημαντικό για την επιχειρηματική σας δράση.

Τεχνική υποστήριξη e-shop

Υπάρχουν πάντα περισσότερα πράγματα που μπορούν να γίνουν μετά την κατασκευή eshop και έχουμε μια ειδική ομάδα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το νέο ιστότοπό σας.

Η ομάδα της DMM είναι εδώ για να σας παρέχει ενημερώσεις περιεχομένου ιστοσελίδας, ενημερώσεις κώδικα και αναβαθμίσεις, σε περίπτωση που χρειαστεί να βελτιώσετε το ποσοστό μετατροπών. Θέλουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ηλεκτρονικό σας κατάστημα, οπότε θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας παρέχουμε τη βοήθειά μας.

Υποστήριξη e-shop

Με τις υπηρεσίες υποστήριξης του eshop, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής από απειλές και λειτουργεί τέλεια. Η 24ωρη παρακολούθηση και η επαγγελματική συντήρηση εξασφαλίζουν ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Υπηρεσίες Marketing

Ακόμη και ο καλύτερα σχεδιασμένος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι καταδικασμένος σε αποτυχία εάν δεν υποστηρίζεται από μια σταθερή στρατηγική που προσελκύει συνεχώς έτοιμους προς αγορά πελάτες. Για αυτό και με κάθε κατασκευή eshop σας κάνουμε δώρο το πλάνο προώθησης.

Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος

Το eshop σας θα αναπτυχθεί με γνώμονα τη μορφή και τη λειτουργία. Δηλαδή δεν θα είναι μόνο εντυπωσιακό οπτικά, αλλά θα λειτουργεί χωρίς τριβές και παρέχει την μέγιστη εμπειρία χρήστη.

Κόστος κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος / eshop

Το κόστος κατασκευής eshop μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό. Η τιμή επηρεάζεται από τον αριθμό των αντικειμένων που θέλετε να αποθηκεύσετε και τον αριθμό των ποικιλιών κάθε είδους που είναι διαθέσιμο. Επίσης εξαρτάται από τον αριθμό των πρόσθετων δυνατοτήτων που θέλετε να ενσωματώσετε. Ο ευκολότερος τρόπος για να λάβετε τη σωστή τιμή για τον ιστότοπό σας είναι να συγκρίνετε δωρεάν προσφορές. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό. Απλώς συμπληρώστε αυτήν τη σύντομη φόρμα και πείτε μας τι θέλετε από τον ιστότοπό σας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

kataskevi eshop thessaloniki

Στρατηγική για e-shop

Δώστε μια ισχυρή ανάπτυξη στην επωνυμία σας ή ενισχύστε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα με στρατηγική και συμβουλές από ειδικούς.

Η DMM διατηρεί στις τάξεις της έμπειρους συνεργάτες, που στο πέρασμα των χρόνων έχουν δημιουργήσει, έχουν διαχειριστεί και έχουν εκτοξεύσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα των επαγγελματιών που την εμπιστεύτηκαν. Ως DMM αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και φέρουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία, την οποία και επιθυμούμε να μεταφέρουμε μεθοδικά και ουσιαστικά στους ανθρώπους που μας τιμούν με την πίστη τους στις δυνατότητες και στη συνέπεια μας. Για το λόγο αυτό, η DMM όχι μόνο δημιουργεί το E-Shop της επιχείρησής σας, αλλά και προσφέρει τεχνική υποστήριξη, παρέχει ενημερώσεις περιεχομένου ιστοσελίδας, ενημερώσεις κώδικα και αναβάθμισης. Επιθυμία μας είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, γι’ αυτό και είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να σας παρέχουμε τη βοήθεια των επαγγελματιών μας. Επιπλέον, σας προσφέρουμε, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, το πλάνο προώθησης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, για να προσελκύσετε στοχευμένα το καταναλωτικό κοινό σας και να αποκομίσετε το βέλτιστο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας.

Η ολοένα αυξανόμενη στροφή του καταναλωτικού κοινού στο ηλεκτρονικό εμπόριο δεν αφήνει ασυγκίνητες τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα προβαίνουν στην επιδότηση ΕΣΠΑ για τη στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας μέσα από το χώρο του διαδικτύου. Οι επιδοτήσεις ΕΣΠΑ στοχεύουν κατά κύριο λόγο στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, καλύπτοντας έως και στο 100% το οικονομικό κόστος για την ένταξή τους στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και την κατασκευή του

εταιρικού τους E-Shop. Οι προϋποθέσεις ένταξης στα προγράμματα διαφέρουν, γι’ αυτό η DMM και οι συνεργάτες της βρίσκονται δίπλα στον επιχειρηματία ώστε να τον καθοδηγήσουν κατάλληλα. Για την ένταξη στα ανά διαστήματα επιδοτούμενα προγράμματα απαιτείται μία σειρά από διαδικασίες, γι’ αυτό ως DMM δεν παύουμε στιγμή να βρισκόμαστε στο πλευρό του επαγγελματία, διατηρώντας τον ενήμερο για κάθε νέο πρόγραμμα και για τα πλεονεκτήματα της ένταξής του στο καθένα από αυτά ξεχωριστά, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις ανάγκες και τις ιδιομορφίες της κάθε επιχείρησης.

Για να μπορέσει να καθοριστεί το κόστος της κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ορισμένοι παράγοντες, που σχετίζονται με τη στοχοθεσία του κάθε επαγγελματία, τις ιδιομορφίες του κλάδου απασχόλησής του και την πρόθεσή του να επενδύσει στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Δεδομένα, το κόστος κατασκευής ενός εταιρικού E-Shop διαφέρει με βάση τα παραπάνω ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Η DMM, αξιολογώντας όλες τις παραμέτρους, είναι σε θέση να σας παρουσιάσει ένα ελκυστικό πακέτο παροχών, διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ώστε η επιχείρησή σας να ενταχθεί δυναμικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, δημιουργώντας ένα E-Shop που θα προσελκύσει το καταναλωτικό κοινό και θα στοχεύσει άμεσα και ουσιαστικά στο άνοιγμα της εμπορικής σας δραστηριότητας.