Κατασκευή E-shop: Η εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού είναι εδώ!

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει έρθει για να μείνει στις ζωές μας. Η αύξηση της δυναμικής του ηλεκτρονικού εμπορίου, ιδιαίτερα κατά την τελευταία τριετία ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Το ηλεκτρονικό εμπόριο μέρα με τη μέρα εκτοξεύεται. Οι καταναλωτές εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με τις νέες συνθήκες, ενώ συχνά τις επιζητούν. Το ηλεκτρονικό εμπόριο σπάει φράγματα και ανοίγει για τον επιχειρηματία νέους ορίζοντες, που δε γνωρίζουν τους περιορισμούς του παραδοσιακού φυσικού εμπορίου. Για το λόγο αυτό, η κατασκευή E-Shop σήμερα είναι αναγκαία όσο ποτέ για κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί να εισχωρήσει δυναμικά στη σύγχρονη εμπορική δραστηριότητα. Στη DMM φέρουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αναλάβουμε τη μετάβαση της επιχείρησής σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά και για να βελτιστοποιήσουμε τα αποτελέσματά σας. Η χρόνια εμπειρία των συνεργατών μας στο χώρο καθιστά τη DMM σύμμαχο για την ομαλή προσαρμογή της επιχείρησής σας στις σύγχρονες ανάγκες.

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να χρησιμεύσει ως εφαλτήριο για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να επεκτείνει την εμβέλειά της σε εθνικές και διεθνείς αγορές, χωρίς να χρειάζεται μεγάλη επένδυση. Πολλές από τις πληροφορίες της επιχείρησης σας θα ψηφιοποιηθούν με αποτέλεσμα την ευκολότερη πρόσβαση στα προϊόντα σας.

kataskevi eshop thessaloniki

Στρατηγική για e-shop

Δώστε μια ισχυρή ανάπτυξη στην επωνυμία σας ή ενισχύστε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα με στρατηγική και συμβουλές από ειδικούς.

Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος

Το eshop σας θα αναπτυχθεί με γνώμονα τη μορφή και τη λειτουργία. Δηλαδή δεν θα είναι μόνο εντυπωσιακό οπτικά, αλλά θα λειτουργεί χωρίς τριβές και παρέχει την μέγιστη εμπειρία χρήστη.

Τεχνική υποστήριξη eshop

Υπάρχουν πάντα περισσότερα πράγματα που μπορούν να γίνουν μετά την κατασκευή eshop και έχουμε μια ειδική ομάδα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον νέο ιστότοπό σας.

Η ομάδα της DMM είναι εδώ για να σας παρέχει ενημερώσεις περιεχομένου ιστοσελίδας, ενημερώσεις κώδικα και αναβάθμισης, σε περίπτωση που χρειαστείτε για να βελτιώσετε το ποσοστό μετατροπών. Θέλουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ηλεκτρονικό σας κατάστημα, οπότε θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας παρέχουμε τη βοήθεια των ειδικών μας.

Υποστήριξη e-shop

Με τις υπηρεσίες υποστήριξης του eshop, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής από απειλές και λειτουργεί τέλεια. Η 24ωρη παρακολούθηση και η επαγγελματική συντήρηση εξασφαλίζουν ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Υπηρεσίες Marketing

Ακόμη και ο καλύτερα σχεδιασμένος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι καταδικασμένος σε αποτυχία εάν δεν υποστηρίζεται από μια σταθερή στρατηγική που προσελκύει συνεχώς έτοιμους προς αγορά πελάτες. Για αυτό και με κάθε κατασκευή eshop σας κάνουμε δώρο το πλάνο προώθησης.

Κόστος κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος / eshop

Το κόστος κατασκευής eshop μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό. Η τιμή επηρεάζεται από τον αριθμό των αντικειμένων που θέλετε να αποθηκεύσετε και τον αριθμό των ποικιλιών κάθε είδους που είναι διαθέσιμο. Επίσης εξαρτάται από τον αριθμό των πρόσθετων δυνατοτήτων που θέλετε να ενσωματώσετε.

Ο ευκολότερος τρόπος για να λάβετε τη σωστή τιμή για τον ιστότοπό σας είναι να συγκρίνετε δωρεάν προσφορές. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό. Απλώς συμπληρώστε αυτήν τη σύντομη φόρμα και πείτε μας τι θέλετε από τον ιστότοπό σας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!