Οι προκλήσεις σας αποτελούν και δικές μας προκλήσεις

Αφιερώνουμε χρόνο και μεράκι σε αυτό που κάνουμε. Προσφέρουμε αδιάκοπα το μέγιστο δυνατό της ενέργειάς μας. Η χρόνια αφοσίωση και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μας έχει εμπλουτίσει με την απαραίτητη τεχνογνωσία, με το “know how”, προκειμένου να έρθουμε αντιμέτωποι με οποιαδήποτε πρόκληση. Γνωρίστε τους συνεργάτες μας και τα project που φέρουμε εις πέρας:

Πλαστικός Χειρούργος Αναστάσιος Στρεβίνας

O Δρ. Αναστάσιος Στρεβίνας αποφοίτησε από την ιατρική σχολή το 2002. Ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική σε μερικά από τα μεγαλύτερα κέντρα πλαστικής χειρουργικής στη Μεγάλη Βρετανία όπως το Wythenshawe University Hospital του South Manchester το Queen’s Elizabeth Hospital στο Birmingham και το Royal London Hospital στο Λονδίνο. Εκπαιδεύτηκε τόσο στην επανορθωτική όσο και στην αισθητική πλαστική χειρουργική.

Φροντιστήρια ΑΞΟΝΑΣ

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών ΑΞΟΝΑΣ προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη επιλογή εκπαίδευσης. Μία επιλογή μονόδρομο που θα μπορέσει να σταθεί αντάξια των προσδοκιών, γονιών και μαθητών και των πιο απαιτητικών πλέον αναγκών που δημιουργεί το καινούργιο σύστημα εκπαίδευσης.

Κατάστημα Κοσμημάτων Ατσέμογλου

Το κοσμηματοπωλείο Ατσέμογλου είναι ένα οικογενειακό κοσμηματοπωλείο με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και με μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων από χρυσό, ασήμι και ατσάλι, καθώς και επώνυμα ρολόγια. Ειδικευόμαστε στις επισκευές και τροποποιήσεις κοσμημάτων και ρολογιών. Τρεις γενιές χρυσοχόων και ωρολογοποιών από το 1963 έως και σήμερα.

 

Nirva clothes and accessories

Η Nirva clothes and accessories αποτελεί επιχείρηση με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

AnyGym

Η ψηφιακή πλατφόρμα AnyGym δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των γυμναστών και των αθλούμενων ώστε να έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση σε χώρους προπόνησης!

 

Wish Jewellery

Το WishJewellery.gr αποτελεί κατάστημα με κοσμήματα και έχει και φυσική παρουσία στην διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 1, Θέρμης

ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ K. & A. Ο.Ε.

Η εταιρεία ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ Κ.& Α. Ο.Ε. λειτουργεί από το 1975 -ως εταιρεία 2ης γενιάς σήμερα- με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία ρουλεμάν όλων των προελεύσεων, ιμάντων MITSUBOSHI Ιαπωνίας και λοιπών βιομηχανικών ανταλλακτικών. Η εταιρεία σήμερα στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.