Κατασκευή Ιστοσελίδων:

Σε μία κοινωνία που διαρκώς εξελίσσεται και εν μέσω μίας ανταγωνιστικής επιχειρηματικής πραγματικότητας, η ανάγκη προσαρμογής στις σύγχρονες τάσεις και στις επιταγές της τεχνολογίας φαντάζει επιτακτική. Μία απλή παρατήρηση της καθημερινότητας αρκεί για να πείσει τον καθένα πλέον πως οι ρυθμοί εξέλιξης είναι ραγδαίοι. Η δυναμική του ίντερνετ και της ηλεκτρονικής διαφήμισης τείνει να ξεπεράσει την πάλαι ποτέ κραταιά δυναμική του κλασικού φυσικού καταστήματος. Για το λόγο αυτό, η διείσδυση στην ηλεκτρονική αγορά με την κατασκευή μιας σύγχρονης ιστοσελίδας είναι πλέον απαραίτητη. Στη DMM εργαζόμαστε αδιάκοπα προς την πλήρη προσαρμογή στις συνθήκες αυτές, εκείνο όμως, που αποτελεί για εμάς τον μέγιστο σκοπό είναι η συνεχής έρευνα, ώστε να είμαστε πάντοτε πρωτοπόροι στις κατασκευές ιστοσελίδων και στο δρόμο που με μεράκι ακολουθούμε. 

Η κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να περιλαμβάνει μία στρατηγική που συνδυάζει τεχνολογία εμφάνιση και σχετικό περιεχόμενο. Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες που προσφέρουν στο κοινό σας μία πλήρη εμπειρία. Η κατασκευή ιστοσελίδας ή ενημέρωση ιστοσελίδας θα πρέπει να έχει ως σκοπό την μετατροπή του επισκέπτη σε πελάτη. Για αυτό και η επιχείρηση θα πρέπει να προσδιορίσει ξεκάθαρα τον σκοπό της και τι θέλει να πετύχει μέσω της ιστοσελίδας.

Για αυτό και στην DMM για κάθε κατασκευή ιστοσελίδας ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

  1. Συζήτηση: Είναι σημαντικό για εμάς να κατανοήσουμε πραγματικά το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο όραμά σας. Αυτό μας βοηθά τελικά να λαμβάνουμε καλύτερες τεχνικές αποφάσεις για το προϊόν σας.
  2. Έρευνα: Βάσει των υπηρεσιών ή των προϊόντων της επιχείρησης σας θα εξετάσουμε την ζήτηση καθώς και τους ανταγωνιστές σας για να κατανοήσουμε πραγματικά την αγορά σας.
  3. Σχέδιο και Υλοποίηση: Εδώ ξεκινάει το δημιουργικό έργο όπου μεταφράζουμε την ιδέα σας σε ιστότοπο. Με την ολοκλήρωση του έργου κάνουμε και τους απαραίτητους ελέγχους λειτουργικότητας.
  4. Παράδοση: Θα σας προσφέρουμε έναν σύνδεσμο επίδειξης ιστοσελίδα σας. Θα αντιμετωπίσουμε τυχόν αλλαγές που έχετε πριν θέσουμε τελικά τον ιστότοπο online.

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι το πλεονέκτημα μας και έχουμε παραδώσει μεγάλο αριθμό εφαρμογών για πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο. Ως συνεργάτης, θα δεσμευτούμε να κατανοήσουμε τον κλάδο σας και τις ανάγκες του έργου σας προτού ξεκινήσουμε οποιαδήποτε εργασία προγραμματισμού.

Τεχνολογία

Λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο παράδοσης, το κόστος, την ποιότητα αλλά και τη μελλοντική διαχείριση του ιστότοπου σας παρέχουμε τα δημοφιλέστερα εργαλεία CMS και FRAMEWORK.

  1. WordPress (CMS): Για ιστοσελίδες που περιέχουν μικρό περιεχόμενο και βασικές λειτουργίες όπως φόρμες επικοινωνίας, blog και άλλα (Για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις).
  2. Laravel (Framework): Για ιστοσελίδες που έχουν πολύ συγκεκριμένο σκοπό και απαιτούν συγκεκριμένες λειτουργίες και διαχείριση πολλών πληροφοριών (Για μεγάλες επιχειρήσεις).

 

Τεχνική υποστήριξη

Δίχως καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, η ομάδα της DMM παρέχει την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη στον επαγγελματία, προσφέροντας ώρες εκπαίδευσης για τη χρηστή λειτουργία της ιστοσελίδα σας. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας και να λύσουμε τυχόν μικρά προβλήματα χωρίς έξτρα χρέωση.

Πλάνο προώθησης

Πραγματοποιούμε έρευνα βάσει των αναγκών της επιχείρησής σας, μελετούμε διεξοδικά την οικονομική δραστηριότητα στο χώρο του αντικειμένου σας και παρέχουμε, δίχως καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, πλάνο προώθησης της εταιρικής σας ιστοσελίδας. Η DMM θέτει ως αυτοσκοπό τη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ του επιχειρηματία και των επαγγελματιών της ομάδας της. Για το λόγο αυτό, δεν παύει στιγμή να στηρίζει κάθε σας επιχειρηματική προσπάθεια, να βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη και να προσφέρει πρόθυμα τις υπηρεσίες της στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται!

Κόστος Κατασκευής Ιστοσελίδας

Το κόστος της κατασκευής της ιστοσελίδας εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξετε καθώς και τις έξτρα λειτουργείς που επιθυμείτε να προσθέσετε.

Η κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα για τη δυναμική εισχώρηση της επιχείρησής σας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και της διαφήμισης, όχι όμως και το μοναδικό στην πορεία προς το ιδανικό αποτέλεσμα. Η DMM βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του κάθε επιχειρηματία που συνεργάζεται μαζί της, ώστε να τον καθοδηγήσει μεθοδικά στη μύηση του στο διαδικτυακό εμπόριο. Για να είναι η ιστοσελίδα αποτελεσματική και παραγωγική θα πρέπει, πρωτίστως, να λαμβάνει θετική αξιολόγηση από τη Google, ώστε να εντοπίζεται εύκολα στις μηχανές αναζήτησης και να προσελκύει χρήστες που αναζητούν σχετικές με τις παρεχόμενες από την επιχείρησή σας υπηρεσίες. Σημαντικό ρόλο, επίσης, διαδραματίζει η αισθητική της ιστοσελίδας σας, η εύχρηστη λειτουργία της και το εμπλουτιζόμενο περιεχόμενό της. Η δυναμική της διαδραστικότητας, που δύναται να επιτευχθεί μέσω της διαρκούς ροής και της αρθρογραφίας στην ιστοσελίδα σας, αποτελεί μία άκρως αποτελεσματική μέθοδο για την αναρρίχηση του website σας στις μηχανές αναζήτησης και επομένως, στην προσέλκυση ολοένα και μεγαλύτερου κοινού. Στη DMM προσφέρουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για να κινηθείτε στην πλέον αποτελεσματική κατεύθυνση, βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σας για την επίλυση κάθε σας απορίας και συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες κειμενογράφους που αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν ελκυστικό περιεχόμενο και να εξασφαλίσουν τη διαδραστικότητα της εταιρικής σας ιστοσελίδας με το κοινό.

Η αποδοτικότητα μίας εταιρικής ιστοσελίδας είναι αυτή που καθορίζει την επιτυχία του εγχειρήματός της. Το σημαντικότερο είναι η εταιρική σας ιστοσελίδα να εντοπίζεται όσο το δυνατόν ευκολότερα στις μηχανές αναζήτησης, ώστε να εκτοξευθεί η επισκεψιμότητά της, κάτι που δύναται να συμβεί εφόσον λαμβάνει θετική αξιολόγηση από τη Google. Για να πετύχει η ιστοσελίδα τους σκοπούς τους οποίους θέτει ο επιχειρηματίας θα πρέπει να ακολουθήσει μία σειρά από τακτικές, ώστε να προσελκύει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό. Για το λόγο αυτό, η αισθητική της

ιστοσελίδας, η εύχρηστη λειτουργία της και η διαδραστικότητά της, φαντάζουν πολύτιμα εργαλεία, όπως και η δημιουργία της αίσθησης ενός ασφαλούς περιβάλλοντος. Το περιεχόμενο της σελίδας θα πρέπει να είναι πρωτότυπο και δημιουργικό, γι’ αυτό είναι θετικό να εμπλουτίζεται σε τακτική βάση. Επίσης, μία εταιρική ιστοσελίδα οφείλει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στο χώρο των social media, ώστε να διευρύνει τον κύκλο αλληλεπίδρασής της. Στα παραπάνω, φυσικά, μπορούν να προστεθούν ουκ ολίγα tips, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε ιστοσελίδας, όπως η προσθήκη mobile version, η αξιοποίηση του newsletter marketing, η προσθήκη τακτικής αρθρογραφίας και η πιθανή υλοποίηση καμπάνιας digital marketing. Η DMM παρέχει στον επαγγελματία όλη την απαραίτητη στήριξη και την καθοδήγηση, ώστε η εταιρική ιστοσελίδα να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό και να ξεπεράσει τις προσδοκίες και τους στόχους που τέθηκαν κατά τη δημιουργία της.

Προτού καθοριστεί το κόστος για την κατασκευή μίας ιστοσελίδας, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ορισμένοι παράγοντες ανάλογα με τη στοχοθεσία του

κάθε επαγγελματία. Δεδομένα, το κόστος κατασκευής μίας ιστοσελίδας ποικίλει με βάση τις προοπτικές που θέτει ο πελάτης, αλλά και βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που διαχωρίζουν μεταξύ τους τις διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η DMM, αξιολογώντας όλες τις παραμέτρους, είναι σε θέση να σας παρουσιάσει ένα ελκυστικό πακέτο παροχών, διαμορφωμένο πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Η εκτόξευση του ηλεκτρονικού εμπορίου οδηγεί τις κρατικές αρχές στο να προβούν στην επιδότηση ΕΣΠΑ για τη στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας μέσα από το χώρο του διαδικτύου. Τα αναπτυξιακά αυτά προγράμματα επιχορηγούνται σε τακτική βάση και δίνουν στον επιχειρηματία τη δυνατότητα να κατασκευάσει την εταιρική του ιστοσελίδα με σαφώς μειωμένο κόστος. Οι επιδοτήσεις ΕΣΠΑ στοχεύουν κατά κύριο λόγο στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, καλύπτοντας έως και πλήρως το οικονομικό κόστος για την ένταξή τους στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι προϋποθέσεις ένταξης ποικίλουν, γι’ αυτό και η DMM βρίσκεται δίπλα στον επιχειρηματία ώστε να τον καθοδηγήσει κατάλληλα. Για την ένταξη στα ανά διαστήματα επιδοτούμενα προγράμματα απαιτείται μία σειρά από διαδικασίες, με τη DMM να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του επαγγελματία, διατηρώντας τον ενήμερο για κάθε νέο πρόγραμμα και για τα πλεονεκτήματα της ένταξής του στο καθένα από αυτά, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης