Κατασκευή Ιστοσελίδων:

Σε μία κοινωνία που διαρκώς εξελίσσεται και εν μέσω μίας ανταγωνιστικής επιχειρηματικής πραγματικότητας, η ανάγκη προσαρμογής στις σύγχρονες τάσεις και στις επιταγές της τεχνολογίας φαντάζει επιτακτική. Μία απλή παρατήρηση της καθημερινότητας αρκεί για να πείσει τον καθένα πλέον πως οι ρυθμοί εξέλιξης είναι ραγδαίοι. Η δυναμική του ίντερνετ και της ηλεκτρονικής διαφήμισης τείνει να ξεπεράσει την πάλαι ποτέ κραταιά δυναμική του κλασικού φυσικού καταστήματος. Για το λόγο αυτό, η διείσδυση στην ηλεκτρονική αγορά με την κατασκευή μιας σύγχρονης ιστοσελίδας είναι πλέον απαραίτητη. Στη DMM εργαζόμαστε αδιάκοπα προς την πλήρη προσαρμογή στις συνθήκες αυτές, εκείνο όμως, που αποτελεί για εμάς τον μέγιστο σκοπό είναι η συνεχής έρευνα, ώστε να είμαστε πάντοτε πρωτοπόροι στις κατασκευές ιστοσελίδων και στο δρόμο που με μεράκι ακολουθούμε. 

Η κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να περιλαμβάνει μία στρατηγική που συνδυάζει τεχνολογία εμφάνιση και σχετικό περιεχόμενο. Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες που προσφέρουν στο κοινό σας μία πλήρη εμπειρία. Η κατασκευή ιστοσελίδας ή ενημέρωση ιστοσελίδας θα πρέπει να έχει ως σκοπό την μετατροπή του επισκέπτη σε πελάτη. Για αυτό και η επιχείρηση θα πρέπει να προσδιορίσει ξεκάθαρα τον σκοπό της και τι θέλει να πετύχει μέσω της ιστοσελίδας.

Για αυτό και στην DMM για κάθε κατασκευή ιστοσελίδας ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

  1. Συζήτηση: Είναι σημαντικό για εμάς να κατανοήσουμε πραγματικά το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο όραμά σας. Αυτό μας βοηθά τελικά να λαμβάνουμε καλύτερες τεχνικές αποφάσεις για το προϊόν σας.
  2. Έρευνα: Βάσει των υπηρεσιών ή των προϊόντων της επιχείρησης σας θα εξετάσουμε την ζήτηση καθώς και τους ανταγωνιστές σας για να κατανοήσουμε πραγματικά την αγορά σας.
  3. Σχέδιο και Υλοποίηση: Εδώ ξεκινάει το δημιουργικό έργο όπου μεταφράζουμε την ιδέα σας σε ιστότοπο. Με την ολοκλήρωση του έργου κάνουμε και τους απαραίτητους ελέγχους λειτουργικότητας.
  4. Παράδοση: Θα σας προσφέρουμε έναν σύνδεσμο επίδειξης ιστοσελίδα σας. Θα αντιμετωπίσουμε τυχόν αλλαγές που έχετε πριν θέσουμε τελικά τον ιστότοπο online.

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι το πλεονέκτημα μας και έχουμε παραδώσει μεγάλο αριθμό εφαρμογών για πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο. Ως συνεργάτης, θα δεσμευτούμε να κατανοήσουμε τον κλάδο σας και τις ανάγκες του έργου σας προτού ξεκινήσουμε οποιαδήποτε εργασία προγραμματισμού.

Τεχνολογία

Λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο παράδοσης, το κόστος, την ποιότητα αλλά και τη μελλοντική διαχείριση του ιστότοπου σας παρέχουμε τα δημοφιλέστερα εργαλεία CMS και FRAMEWORK.

  1. WordPress (CMS): Για ιστοσελίδες που περιέχουν μικρό περιεχόμενο και βασικές λειτουργίες όπως φόρμες επικοινωνίας, blog και άλλα (Για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις).
  2. Laravel (Framework): Για ιστοσελίδες που έχουν πολύ συγκεκριμένο σκοπό και απαιτούν συγκεκριμένες λειτουργίες και διαχείριση πολλών πληροφοριών (Για μεγάλες επιχειρήσεις).

Τεχνική υποστήριξη

Με την παράδοση της ιστοσελίδας παρέχουμε και κάποιες ώρες εκπαίδευσης στο πώς να λειτουργείτε τον ιστότοπό σας.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας και να λύσουμε τυχόν μικρά προβλήματα χωρίς έξτρα χρέωση.

Πλάνο προώθησης

Έχοντας κάνει την έρευνα για την επιχείρησή σας καθώς και τους ανταγωνιστές, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν το πλάνο προώθησης της επιχείρησης σας.

Κόστος κατασκευής ιστοσελίδας

Το κόστος κατασκευή ιστοσελίδας εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξετε καθώς και τις έξτρα λειτουργείς που επιθυμείτε να προσθέσετε.